شامپو بدون سولفات چیست و چه کاربردی دارد؟
قبلی بعدی مراقبت از موهای رنگ شده با شامپو بدون سولفات فهرست مطالب شخصی که موهایش رنگ ، دکلره ، شوره دارد و دارای کف
رنگ کردن مو کاملا یک اقدام شیمیایی بر پایه مواد شیمیایی می باشد. بعضی از خانم ها عادت به استفاده مکرر از مواد شیمیایی دارند اما باید بدانند رنگ کردن مداوم مو عوارض و اثرات مخربی دارد که سلامت بدن را به خطر می اندازد که امکان دارد چند روز یا چند هفته طول بکشد تا اثرات این مواد شیمیایی ظاهر شوند ولی به هرحال چناچه موهای خود را مرتب رنگ می کنید ، رنگ مو و دکلره های شیمیایی که غیر حرفه ای انجام می شود ، شانس رخ دادن این عوارض جانبی را بیشتر خواهد کرد و می تواند عوارضی داشته باشد که که بعدا غیر قابل جبران باشد که در اینجا به چند مورد از آنها در ادامه مقاله به آن اشاره می کنیم.
خشکی شدید مو
معمولا رنگ موهای شیمیایی و یا دکلره های غیر حرفه ای شوکی را به تار مو و پوست سر وارد می کند که باعث می شود نظم و ترتیب قسمت خارجی مو یا همان کوتیکول مو که نقش محافظ را از قسمت اصلی مو یعنی کورتکس مو انجام می دهند و به صورت مرتب قرار دارند از بین برود. در واقع آمونیاک موجود در رنگ موها و دکلره باعث می شود که بین فلس های مو فاصله ای برای تغییر رنگ مو ایجاد می شود که اگر این کار به صورت غیر حرفه ای انجام شود یا رنگ موها شیمیایی باشد باعث افزایش فاصله بیشتر فلس های مو می شود و رطوبت طبیعی از تار مو خارج می شود و باعث بروز عوارضی از جمله خشکی شدید و زبری تار مو می شود که با ادامه خشکی تار مو باعث خورد شدن موها و ایجاد موخوره می شود. خشکی بسیار شدید باعث می شود که به عمق تار مو آسیب رسانده شود که با یک اشاره مو تکه تکه می شود و در خیلی از مواقع این آسیب غیر قابل جبران می باشد و تنها راه حل کوتاه کردن موها است.
حساس شدن پوست سر
خیلی از افراد بعد از دکلره پوست سرشان می سوزد و حساسیت شدید با قرمزی و التهاب پوست سر پیدا می کنند. در خیلی از مواقع نیز باعث ایجاد تاول هایی می شود که آزاردهنده می باشد و باید یک دوره درمان دارو مصرف کنید تا پوست سر شما به حالت نرمال برگردد.
ریزش مو
از مهم ترین عوارض دیگر رنگ های شیمیایی ریزش شدید مو می باشد زیرا رنگ های شیمیایی باعث سستی فولیکول مو یا پیاز مو می شود و مو خیلی سریع تر وارد فاز ریزش می شود بنابراین خیلی از مواقع شوکی که با رنگ موهای شیمیایی و یا دکلره های غیر حرفه ای به پوست سر وارد می شود بعدا متوجه می شوید ریزش موی شما شدیدتر شده است . در اکثر مواقع شما با انتخاب رنگ موی مناسب توسط یک فرد حرفه ای می توانید از این قبیل عوارض جلوگیری کنید.
واکنش های آلرژیک
رنگ مو باعث ایجاد واکنش های آلرژیک می شود مخصوصا رنگ موهای دائمی که حاوی پارافنیلن دی آمین هستند که یک آلرژی رایج می باشد. افرادی که به مشکلات پوستی مبتلا هستند بیش از بقیه در معرض ابتلا به این آلرژی ها قرار می گیرند.
نگهداری و حفاظت رنگ مو
اگرچه نگهداری سخت جز عوارض جانبی محسوب نمی شود اما می تواند شما را به سختی بیاندازد. بسیاری از افراد به راهکارهای نگهداری از مو بعد از رنگ کردن توجه نمی کنند و در نتیجه با مشکلات زیادی مواجه خواهند شد.
ورم
زمانیکه سر خود را رنگ می کنید ممکن است مواد شیمیایی موجود در آن با قسمت های حساس پوست سر شما واکنش نشان دهد. در بعضی از موارد این مواد شیمیایی به چشم های شما برخورد می کنند و باعث التهاب و ورم و یا قرمز شدن چشمانتان خواهند شد.
آسم
آسم یکی از نشانه های واکنش شدید آلرژیک رنگ مو می باشد. بو کردن مواد شیمیایی مثل رنگ مو می تواند منجر به سرفه کردن ، وزوز گوش ، التهاب ریه ، گلودرد و یا حمله های آسم می شود.
ضعیف و شکننده شدن موهای سر
چنانچه عادت به رنگ کردن موهای خود به صورت مکرر دارید به دلیل مواد شیمیایی موجود در رنگ موها موهایتان دچار خشکی خواهد شد زیرا مواد شیمیایی موجود در رنگ موها عاملی است برای از بین رفتن رطوبت مو و در نهایت شکننده شدن موها می شود و گاهی از بین رفتن درخشندگی موها به قدری زیاد می شود که فقط کوتاهی مو چاره آن است.
۱.حتما از رنگ های گیاهی استفاده کنید که کمترین عارضه روی پوست سر داشته باشد و همچنین روتین مراقبت از موها توسط شامپوهای مخصوص موهای رنگ شده گیاهی انجام دهید زیرا اگر عوارضی از رنگ روی موهای شما ایجاده شده باشد این شامپوها قدرت ترمیم کنندگی دارند و اگر عوارضی ایجاد نشده باشد می تواند مانع از ایجاد عوارض یا آسیب های تار مو و پوست سر می شود.
۲.سعی کنید از رنگ های فاقد آمونیاک استفاده کنید. اغلب رنگ های دایمی دارای آمونیاک و پراکسید هستند. و آمونیاک موجود در آن باعث شکستن ساقه مو می شود و پراکسید موجود در آن رنگدانه ها را خنثی می کند و رنگ های باقی مانده قبلی را نیز از بین می برد و پروسه ریلکس کردن موها ممکن است به موها آسیب برساند.
۳.تا جایی که ممکن است رنگ موهای شیمیایی را با هم ترکیب نکنید زیرا ممکن است در ترکیب شیمیایی مواد مضر و خطرناکی تولید شود که برای موها مضر باشد.
۴.بعد از رنگ کردن موهایتان را با روغن ها و سرم های تقویتی تقویت کنید.
۵.بعد از رنگ کردن موهایتان سعی کنید از مواد فرکننده و صاف کننده استفاده نکنید.
۶.از رنگ موهایی که از برندهای معتبر و شناخته شده هستند استفاده کنید.
۷.حتما در هنگام رنگ کردن موهایتان از دستکش استفاده کنید.
۸.تا حد امکان برای رنگ کردن موهایتان به سالن های زیبایی که متخصصین حرفه ای و کار بلد هستند مراجعه کنید.
بعضی از پزشکان معتقدند مواد شیمیایی موجود در رنگ مو می تواند از طریق پوست سر وارد جریان خون شود و جذب شود و خطرهایی را برای جنین به وجود بیاورد در حالیکه دیگر پزشکان معتقدند میزان جذب مواد شیمیایی موجود در رنگ مو توسط پوست سر به حدی نیست که بتواند به جنین آسیب برساند برای اینکه ضررهای احتمالی ناشی از رنگ کردن مو در بارداری کاهش پیداکند بهتر است از رنگ کردن موها در ۱۲ هفته اول بارداری خودداری شود. در واقع ماه اول بارداری زمان پیشرفت و شکل گیری سلول های اولیه جنین می باشد و در این دوره بیشترین خطر آسیب به جنین وجود دارد به همین خاطر برای پیشگیری از بروز مشکل از رنگ کردن موها خودداری کنید و بعد از این دوره از راه های مطمعن تری برای رنگ کردن موها استفاده کنید. شاید بهتر باشد کل موها را رنگ نکنید و برای اینکه با پوست سرتان تماس نداشته باشد گزینه های ملایم تری مثل هایلایت انجام دهید. هایلایت کردن موها یکی از گزینه های کم خطر برا رنگ کردن موها در دوران بارداری است چون زمان هایلایت کردن رنگ مو فقط با ساقه مو در تماس است و به هیچ وجه با ریشه و پوست سر برخورد نمی کند. در دوران بارداری بهتر است از رنگ موهای نیمه دائمی و موقت که فاقد آمونیاک هستند استفاده شود. رنگ موی موقت اگر چه با اندازه رنگ موی دائمی ماندگاری ندارد اما میزان تماس پوست با مواد شیمیایی را به حداقل می رساند. رنگ موی دائم حاوی مواد شیمیایی است که از طریق پوست سر جذب می شود و دارای گازهای سمی و خطرناک است و استنشاق آن برای خانم های باردار مضر است علاوه بر آن رنگ مو موقت فاقد آمونیاک می توانید از رنگ موهای گیاهی فاقد آمونیاک و حنا نیز استفاده کرد.
رنگ های گیاهی و حنا جایگزین خوبی برای رنگ موی شیمیایی در دوران بارداری محسوب می شود. با توجه به خطراتی که رنگ مو در دوران بارداری ذکر شد توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی اقدامات زیر را انجام دهید:
۱.رنگ مو در اتاق بزرگ با تهویه مناسب انجام شود و همچنین اجازه ندهید رنگ مو برای مدت طولانی روی پوست سر باقی بماند چون در این صورت جذب مواد شیمیایی توسط پوست سر افزایش پیدا می کند.
۲.سعی کنید موها را از ریشه رنگ نکنید تا با پوست سر تماس پیدا نکند.
۳.پس از رنگ کردن موها در آخر پوست سر را کاملا با آب بشویید تا هیچ رنگی باقی نماند.
۴.اگر مایل به رنگ کردن ابروها در دوران بارداری هستید بهتر است از رنگ مو فاقد آمونیاک استفاده کنید و از برندهایی باشد که روی آن ذکر شده باشد در دوران بارداری بی خطر است. اما در کل بهتر است در سه ماه اول بارداری ابروها را رنگ نکنید زیرا موی ابرو به دلیل کوتاه بودن و رشد زیادی که دارد تقریبا هر دو هفته یکبار باید مجددا رنگ شود که رنگ کردن مکرر عوارض قابل ملاحظه ای را افزایش می دهد .
۵.مهمترین عوارض رنگ مو در دوران بارداری عبارتند از احتمال بروز مشکلات تنفسی در کودک بعد از تولد ، اختلال در رشد جنین ، نارسایی قلبی جنین ،احتمال بروز رماتیسم مفصلی در مادر ، نارسایی ژنتیکی در جنین و افزایش احتمال بروز سرطان در مادر و کودک می باشد.
قبلی بعدی مراقبت از موهای رنگ شده با شامپو بدون سولفات فهرست مطالب شخصی که موهایش رنگ ، دکلره ، شوره دارد و دارای کف
هنرجویان در مورد خانه کراتین چی می گویند ؟ KhaneKeratin.com تجربه ای ارزشمند فراتر از آنچه شنیده بودم. خانه کراتین واقعا از هر لحاظ درجه
قبلی بعدی آیا رنگ کردن موها عوارض دارد؟ فهرست مطالب رنگ کردن مو کاملا یک اقدام شیمیایی بر پایه مواد شیمیایی می باشد. بعضی از
قبلی بعدی چرا رنگ مو از روی موها سریع پاک می شود؟ فهرست مطالب خیلی از افراد از اینکه رنگ موی موهایشان زود از بین
قبلی بعدی نکات آموزشی رنگ مو فهرست مطالب امروزه افراد به دلایلی از جمله روشن کردن موها ، تیره کردن و خنثی کردن موهایشان از
بهترین آموزشگاه جامع رنگ و مش در همدان با مدرک بین المللی برای مشاوره و کسب اطلاعات درباره خدمات رنگ و مش همدان تماس