فیس فریم چیست ؟+انواع مدل آن
قبلی بعدی رنگ مو فیس فریم چیست؟ فهرست مطالب در دنیای پیشرفته امروز کارهای مختلفی را می توان برای تغییر چهره و زیباسازی انجام داد
کراتین مو یکی از روش های احیا و صافی مو می باشد که در بین خانم ها بسیار پرطرفدار است. استفاده از مواد مرغوب و مناسب نوع و جنس مو و نیز استفاده از اتوی مناسب و حرفه ای یکی از اصل های مهم کراتین مو می باشد تا نتیجه رضایت بخشی برای ما داشته باشد. در این مقاله سعی داریم شما را با انواع کراتین از جهت های مختلف و همچنین انواع اتوهای مو مخصوص کراتین آشنا کنیم تا تصمیم گیری بهتری در زمان انجام کراتین داشته باشید.
کراتین مخصوص موهای طبیعی و سالم ، موهای فر با تار ضخیم و یا رنگ شده سالم مانند : ( پرفکت لیس ، بیوتانیکس آبی ، فلوراکتیو w1 ، اف جی زد ، )
کراتین مخصوص موهای آسیب دیده و دکلره : مانند ( پرایم درمال ، پرفکت لیس سفید ، فلوراکتیو w2 )
کراتین مناسب انواع مو : کراتین های مناسب انواع مو به دو دسته تقسیم می شوند که شامل کراتین هایی با صافی بالا و کراتین هایی با احیای بالا می باشد. این نوع کراتین ها را با وجود اینکه برای انواع مو می توان استفاده کرد اما گاهی روی انواع موها مانند موی طبیعی با تارهای ضخیم نتیجه مطلوبی به ما نمی دهد چون این نوع کراتین ها درصد های صافی و احیای متفاوتی دارند مانند ( لونیکس ، هونما قهوه تلخ ، کادیو ، ریچ )
کراتین های لونیکس و هونما قهوه تلخ : این نوع کراتین ها بیشتر شامل احیای مو می شود و برای موهای سالم رنگ شده با تارهای نازک بسیار عالی می باشد اما برای موهای فر با تارهای ضخیم نتیجه صد در صد نمی دهد و ممکن است بعد از یک ماه موها حالت خود را از دست بدهند و وز و مجعد دار شوند که در نتیجه ماندگاری آن کاهش پیدا می کند. این نوع کراتین را برای موهای ۴۰ درصد آسیب دیده با تکنیک بستر سازی نیز می توان استفاده کرد.
کراتین ریچ : از کراتین ریچ برای موهای طبیعی با تارهای ضخیم به شرط دقت و حرفه ای بودن در انجام کار میتوان استفاده کرد و نتیجه خوبی از آن گرفت.
کراتین لونیکس : کراتین لونیکس از بین کراتین های مناسب انواع مو بسیار پرکاربرد می باشد و مناسب برای موهای آسیب دیده با بستر سازی و موهای طبیعی است و نتیجه رضایت بخشی به ما می دهد .
نکته : ( برای کراتین مناسب انواع مو لازم است از دو نوع کراتین متفاوت با صافی بالا و کراتین با احیای بالا تهیه کرد تا متناسب با انواع موها را کراتینه کرد.)
کراتین ها دو دسته هستند کراتین سرد و کراتین گرم:
کراتین های گرم در کنار احیای مو صافی خیلی بالایی با درصدهای مختلف به مو نیز می دهد چون موها اتو کشی می شوند اما در کراتین سرد فقط ساقه های مو احیا و بازسازی می شوند و هیچ نوع حرارت زیادی به مو داده نمی شود و بیشتر مناسب کسانی می باشد که موهای به شدت آسیب دیده دارند که توانایی تحمل حرارت زیاد را ندارند و الزاما هم فقط از سشوار در این روش استفاده می شود. در کراتین سرد انتظار هیچ نوع صافی و تغییر حالت موها نباید داشته باشیم. در این روش تنها با مواد معدنی و پروتئینی موها احیا و آبرسانی می شوند. در کراتین گرم به دلیل اتو کشی زیاد و باز بودن کوتیکول های مو مواد عمیقا وارد بافت مو می شود اما در کراتین سرد فقط موها را سشوار می کنیم و مواد عمیقا وارد بافت مو نمی شود به همین دلیل عده ای از افراد پس از انجام کراتین سرد بعد از مدتی موهایشان خشک می شود. کراتین سرد را می توان هر ۴۵ روز تا دو ماه یکبار نیز انجام داد و هیچ نوع ضرر و آسیبی ندارد. کراتین سرد به شدت جلوی موخوره ، خشکی و وزی مو را می گیرد.
۱.ابتدا موها با شامپو شسته می شوند و بعد رطوبت موها کامل گرفته می شود به طوریکه خیلی کم رطوبت داشته باشد.
۲.سپس موها تقسیم بندی می شوند و مواد روی تمام لایه های مو از فاصله دو سانتی متری ریشه مو گذاشته می شود.
۳. موها با کاور پوشانده می شود و ۴۰ دقیقه به موها استراحت می دهیم و در طول این زمان توسط سشوار ۱۰ تا ۲۰ دقیقه به صورت چرخشی کل موها حرارت می بینند.
۴.در مرحله آخر موها آبکشی می شوند و رطوبت مو کامل گرفته می شود و ماسک تثبیت روی موها گذاشته می شود.
۵.بعد از ۱۵ دقیقه موها را خشک می کنیم و لایه به لایه براشینگ می کنیم و باید ۳ روز موها حالت قرنطینه باشند و بعد از این مدت موها با شامپو بدون سولفات شسته می شوند.
( توجه : در هنگام انجام مراحل کراتین ابتدا دستورالعمل مراحل مواد گذاری را مطالعه کنید زیرا بعضی از موادها پس از ۴۰ دقیقه باید شسته شوند و بعضی از آنها نباید شسته شوند و تنها خشک می شوند)
۱.ابتدا موها با شامپو قلیایی برای از بین بردن چربی موی سر شسته می شود تا کوتیکول های مو باز شوند.
۲.پس از شستشو ۹۰ درصد از رطوبت مو را با باد ملایم سشوار می گیریم سپس موها را لایه به لایه تقسیم بندی می کنیم.
۳.مواد روی لایه های نازک مو از فاصله ۲ سانتی ریشه مو گذاشته می شود و در پایان با شانه دندانه ریز روی هر لایه می کشیم تا مواد کاملا روی تمام سطح مو پوشانده شود.
۴.زمان ماندگاری موادهای مختلف روی مو با هم متفاوت است اما میانگین بین ۴۵ تا ۱ ساعت و برای موی آسیب دیده بین ۳۵ تا ۴۵ دقیقه است.
۵.در این مرحله موها با آب شسته می شوند طوریکه تمام مواد از روی مو پاک نشوند در واقع موها را با آب سبک سازی می کنیم.
۶.سپس موها را با باد ملایم سشوار خشک می کنیم و دوباره تقسیم بندی می کنیم و لایه به لایه اتوکشی می کنیم.
۷.پس از اتو کشی بعضی از مواد هستند که باید مو تا چند روز قرنطینه شود و بعضی از آنها نیاز به قرنطینه ندارند و می توانند بعد از اتوکشی شسته شوند پس در اینجا باید دستورالعمل مواد حتما مطالعه شود.
کراتین ها نسل اول موادهایی بودند که وارد کشور شدند که موها را احیا و همچنین به واسطه فرمالدهید که در مواد کراتین بود موها را نیز صاف و لخت می کرد. با گذشت زمان مواد ها تغییر کردند و آپدیت شدند که بعضی از موادها احیای بالا و بعضی از آنها صافی بالایی داشتند. به مرور زمان مواد های جدید تری وارد بازار شدند که بعد از کراتین ها ، بوتاکس ها و بعد نانو کراتین ها اضافه شدند. کراتین ها و بوتاکس ها درشت مولکول هستند و مانند نانو کراتین ها عمیق وارد ساختمان مو نمی شوند و یا باید حرارت زیادی به مواد کراتین توسط اتو کشی داده تا نتیجه دلخواه گرفته شود اما در نانو کراتین که بر پایه علم و تکنولوژی نانو درشت مولکول ها را تبدیل به ریزترین مولکول کردند و این ریز مولکول ها خیلی عمیق وارد ساختمان مو می شوند و نتایج خیلی بهتری به موها می دهند. نانو کراتین ها اکثرا در کنار درمان احیا و صافی به مو ها می دهند که با تکنولوژی نانو درصد گاز فرمالدهید پایین و بوی کمی دارند. در مواد نانو کراتین به دلیل ریز مولکول بودنشان تارهای شکسته و آسیب دیده مو را بسیار کامل از مواد پر می کند و عمیقا موها را بازسازی میکند و همچنین شاین و درخشندگی فوق العاده ای به موها می دهد. پس از مدتی بعضی از کمپانی های تولید کننده نانو کراتین به صورت تخصصی تر متناسب با نوع موها مواد نانو کراتین تولید کردند مانند: نانو کراتین مناسب موهای نچرال و طبیعی ، موهای رنگ و دکلره شده ، موهای آسیب دیده و….. که در واقع یک متخصص زیبایی با توجه به نوع و جنس مو باید مناسب ترین و نزدیک ترین مواد به مو را انتخاب کند تا نتیجه بهتری بگیرد. نانو کراتین ها به دلیل تکنولوژی نانویی که دارند هزینه بالاتری نسبت به کراتین ها دارند .
۱.قبل از انجام نانو کراتین کارهایی مانند : کوتاهی ، رنگ و دکلره و… را انجام دهید زیرا بعد از آن تا ۴ ماه نباید از مواد شیمیایی مانند دکلره و اکسیدان ها استفاده کرد تا موها ترمیم و بازسازی شوند و فقط مجاز به رنگ کردن ریشه مو می باشید.
۲.در نانو کراتین با توجه به میزان آسیب مو باید درجه حرارت اتو مو را تنظیم کنید و لازم است اتوکشی به اندازه کافی باشد در غیر این صورت مو آسیب می بیند. در نانو کراتین به دلیل نفوذ بالای مواد نیاز به تکرار زیاد اتوکشی هر لایه نمی باشد و اگر یکبار هم به صورت حرفه ای اتو کنید تا مواد جذب مو شود کافی می باشد.
۳.مواد تقلبی بسیاری در بازار است سعی کنید همیشه از نمایندگی هایی مواد تهیه کنید که از اصل و اورجینال بودن آن اطمینان داشته باشید تا به موهایتان آسیب نرساند.
استفاده از یک اتو موی حرفه ای برای تراپی موها یکی از موارد ضروری در لاین احیا و صافی مو می باشد که با هر نوع اتویی مانند اتوهای خانگی نمی توان این کار را انجام داد. پس باید از اتو موهای حرفه ای و مخصوص استفاده کنیم. در تراپی موها از اتوهایی با صفحات سرامیکی و صفحات تیتانیوم با توجه به نوع مو استفاده می شود. در نتیجه باید اتوی مویی را انتخاب کنیم که متناسب با نیاز ما باشد و کار کردن با آن برایمان راحت تر باشد. در این جا چند مورد از تفاوت ها و کاربردهای اتوی مو سرامیکی و تیتانیوم ذکر شده است:
۱.اتوهای سرامیکی برای موهای دکلره شده و آسیب دیده استفاده می شود چون حرارت آن طوریست که به موها آسیب نمی رساند اما برای موهای طبیعی با تارهای ضخیم ، موهای خیلی فر و سالم از اتو موهایی با صفحات تیتانیوم استفاده می شود و نتیجه خوبی به ما می دهد.
۲.اتوی مو سرامیکی پس از روشن شدن مدت زمانی نیاز دارد تا شروع به گرم شدن کند اما اتوی مو تیتانیوم به دلیل جنس تیتانیوم صفحات بلافاصله پس از روشن شدن گرم می شود.
۳.صفحات اتوی مو تیتانیوم نسبت به سرامیکی گرمای بیشتری تولید می کنند در نتیجه می تواند صافی بهتری به موها بدهد.
۴.قیمت اتو موهای سرامیکی ارزان تر از اتو موهای تیتانیوم است.
۵.اندازه اتو موهای تیتانیوم به دلیل سبک بودن صفحات تیتانیوم از اتوی مو سرامیکی سبک تر است و این سبک وزنی اتو مو کاملا با در دست گرفتن قابل اندازه گیری است.
۶.اتوی مو سرامیکی نسبت به تیتانیوم به مرور زمان بیشتر دچار خش و فرسوده می شود.
۱.اتو موهای حرفه ای معمولا دارای سنسوری هستند که بعد از یک ساعت خود به طور اتوماتیک خاموش می شود و زمانیکه اتو مو به آن نقطه می رسد باید حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه به آن استراحت دهیم و از اتوی مو دیگری استفاده کنیم.
۲.برای تشخیص اتوی مو تیتانیوم کافی است یک آهنربا را به صفحات بچسبانیم در صورت چسیبیدن آهنربا ، اتوی مو مورد نظر تیتانیوم است چون تیتانیوم حالت مغناطیسی دارد.
۳.زمانیکه مواد کراتین به صفحات اتو چسبیده است باید ابتدا اتوی مو را خاموش کنیم و پس از سرد شدن با پارچه نخی که فقط رطوبت آب دارد صفحات اتو را تمیز کنیم و اصلا از مواد شوینده و الکل برای تمیز کردن آن استفاده نکنیم زیرا آسیب های جدی به اتوی مو وارد می کند.
۴.بعضی از اتوی موها درجه آن به سانتی گراد است و بعضی به فارنهایت است . همه ی موها نباید با درجه ۲۳۰ اتوکشی شوند. مثلا بعضی از موها که بسیار آسیب دیده اند باید درجه حرارت را روی ۱۹۰ بگذاریم پس بهتر است نحوه تبدیل درجه های فارنهایت به سانتی گراد را بلد باشید یا اینکه جدول آن را تهیه کنید تا با مشکل روبه رو نشوید.
۵.اتوی موهای حرفه ای پس از روشن شدن روی در جه پیش فرض که ۱۸۰ درجه است گرم می شود نکته ای که قابل ذکر است این است که اجازه دهید چند دقیقه اتو روی همان درجه پیش فرض گرم شود و بعد روی درجه مورد نظر تنظیم کنید زیرا اگر همان اول کار درجه اتو را تغییر دهیم به اتو یک شوک وارد می شود و از عمر اتوی مو روز به روز کاسته می شود.
قبلی بعدی رنگ مو فیس فریم چیست؟ فهرست مطالب در دنیای پیشرفته امروز کارهای مختلفی را می توان برای تغییر چهره و زیباسازی انجام داد
قبلی بعدی علتهای شوره و خارش سر چیست؟ فهرست مطالب یکی از مشکلاتی که امروزه اکثر افراد با آن مواجه هستند شوره و خارش سر
کربوکسی و اسکالپ سر قبلی بعدی کربوکسی تراپی مو چیست؟ فهرست مطالب کربوکسی اسکالپ سر یک روش ایده آل برای درمان ریزش مو و شوره
قبلی بعدی دستگاه آنالیزور اسکراب اسکالپ سر چیست؟ فهرست مطالب یکی از بهترین روش ها برای درمان ریزش مو و پاکسازی کف سر اسکراب اسکالپ
قبلی بعدی اسکراب اسکالپ سر چیست؟ فهرست مطالب کف سر هر فرد بستر خیلی از قارچ ها و کلی از انگل ها می باشد و
قبلی بعدی دکوپاژ مو روشی برای پاک کردن رنگدانه های مصنوعی فهرست مطالب شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که رنگی جدیدی را که