فیس فریم چیست ؟+انواع مدل آن
قبلی بعدی رنگ مو فیس فریم چیست؟ فهرست مطالب در دنیای پیشرفته امروز کارهای مختلفی را می توان برای تغییر چهره و زیباسازی انجام داد
یکی از مشکلاتی که امروزه اکثر افراد با آن مواجه هستند شوره و خارش سر است که یک اختلال مزمن و رایج می باشد و باعث ایجاد ناراحتی و مشکل برای افراد می شود. شوره سر اگر همزمان با مشکلاتی مانند ریزش مو ، خارش و التهاب کف سر باشد یک بیماری نگران کننده می باشد و باید به دنبال درمان آن باشیم در این مقاله تصمیم داریم شما را با علتهای خارش و شور سر و روش های درمان آن از طریق روش های مختلف خانگی و …. آشنا کنیم پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.
شوره سر ، پسوریازیس و نوعی اگزما پوستی به نام درماتیت سبورئیک از مهم ترین دلایل خارش پوست سر هستند.
شوره سر زمانی ایجاد می شود که سلول های پوستی روی سر جدا شود و بریزد و سریعا سلول های جدیدی جایگزین آن می شود و سلول های مرده روی پوست سر باقی می ماند در نتیجه پوست سر دچار شوره سر و خارش می شود. در واقع پوسته ریزی اگر در کف سر باشد شوره سر نامیده می شود لازم به ذکر است پوسته ریزی به طور نرمال و طبیعی باعث ریزش مو نمی شود. نکته مهم در ریزش طبیعی این است که پوسته های ریز و مرده به چشم نمی آید و قابل مشاهده نیست و ما متوجه آن نمی شویم اما به هر دلیل اگر این پوسته ریزی به صورت فلسی ، ورقه ای و تیکه ای رخ دهد آن زمان ما متوجه این پوسته ریزی می شویم و به چشم می آید که خیلی وقت ها از آن به عنوان شوره سر نام می بریم که عمدتا پوست سر دچار این مشکل می شود اما بعضی وقت ها داخل ریش و ابرو هم ممکن است رخ بدهد که اگر در زمینه ی فعالیت بیش از حد غده ی چربی باشد اصطلاحا به آن درماتیت سبورئیک گفته می شود. پس نتیجه می گیریم شوره و پوسته ریزی تقریبا یک اصطلاح هستند و نیاز به درمان ها و رسیدگی خاص خودش را دارد.
شوره سر خشک : شوره سر خشک قابل دیدن می باشد و اندازه های آنها کوچک و مسطح می باشد و می توانند از پوست سر به راحتی جدا شوند. شوره سر خشک همان طور که از اسمش پیداست روی پوست های خشک دیده می شود که می تواند با خارش همراه باشد و اگر خارش بیش از حد باشد قرمزی و التهاب ایجاد می شود و باعث افزایش بیشتر شوره سر می شود.
شوره سر چرب : شوره سر چرب روی پوست های چرب و به رنگ زرد ایجاد می شود و اسم دیگر آن درماتیت سبورئیک می باشد. از علت های شوره سر چرب ترشح بیش از حد چربی در پوست سر و فعالیت قارچ مالاسزیا در کف سر می توان اشاره کرد. زمانیکه شوره های چرب در کف سر بیش از حد باشد باعث ایجاد لایه های ضخیم چربی روی پوست سر می شود و خارش و التهاب ایجاد می کند. شوره سر چرب حتما باید درمان شود در غیر اینصورت می تواند ریزش مو به دنبال داشته باشد.
درماتیت سبورئیک زمانی اتفاق می افتد که پوست اطراف غدد چربی ملتهب شده و پوسته های چرب و زرد رنگی روی سر ایجاد می شود. درماتیت سبورئیک می تواند در هر ناحیه از بدن که دارای غدد چربی است ایجاد شود اما معمولا در پوست سر دیده می شود و باعث خارش پوست سر می شود.
در این بیماری سلول های پوست سر سریع تر از حد معمول رشد کرده و در نتیجه یک لایه پوستی به نام پلاک ایجاد می کند. پسوریازیس ممکن است در هر قسمت از بدن رخ دهد اما معمولا در پوست سر دیده می شود.
دلایل دیگری که باعث خارش سر می شود عبارتند از حساسیت به ترکیبات شامپوها ، کهیر ، شپش سر ، زخم ، عوامل قارچی در پوست سر ، درماتیت آتوپیک ، استرس و مشکلات عصبی و سرطان پوست می باشد.
روغن زیتون ولرم : استفاده از روغن زیتون گرم روی پوست سر به نرم شدن و از بین رفتن پوسته ها و فلس های روی سطح پوست که باعث خارش می شود کمک می کند.
جو دو سر کلوئیدی : بعضی از شامپوهای ضد شوره دارای ماده طبیعی جو دو سر کلوئیدی هستند . بلغور جو دو سر کلوئیدی همان جو دو سر ریز و حل شده در آب هستند.
سرکه سیب : سرکه سیب حاوی مقدار زیادی استیک اسید می باشد این اسید خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی دارد به همین دلیل هزاران سال است که افراد برای ضد عفونی کردن زخم ها از سرکه سیب استفاده می کنند.
روغن نعنا : روغن نعنا به طور طبیعی حاوی ماده ای به نام منتول است منتول اثر خنک کنندگی دارد و می تواند به خارش ناشی از حساسیت های پوستی کمک کند.
روغن لیمو ترش : از جمله علائم شوره سر ، خارش و خشکی پوست سر می باشد. تحقیقات نشان داده شده است که روغن لیمو ترش می تواند راهی برای درمان شوره سر باشد.
روغن درخت چای و نوروبیون : روغن درخت چای برای رفع خارش سر ناشی از شپش بسیار مفید است.
سالسیلیک اسید : سالسیلیک اسید یک ماده شیمیایی در عین حال طبیعی است که در گیاهان و شامپوهای ضد شوره وجود دارد. این ماده خاصیت ضد باکتریایی و ضد التهابی دارد و به شل شدن و افتادن پوسته ها و فلس های پوستی کمک می کند و این کار خارش ، شوره سر و سایر مشکلات پوستی را از بین می برد.
سلنیوم سولفید : شامپوهای ضد شوره حاوی سلنیوم سولفید هستند که هم سرعت مر سلول های پوست را کند تر کرده و هم از ایجاد لکه های پوستی جلوگیری می کند. مخمری یه نام مالاسزیا باعث ایجاد شوره سر ، درماتیت سبورئیک و پسوریازیس می شود اما سلنیوم سولفید می تواند این مخمر را از بین ببرد.
نکته : اگر از روش های گفته شده برای درمان خارش سر استفاده کردید و موثر نبود به پزشک متخصص مراجعه کنید و از علت خارش سر خود جویا شوید و درمان را شروع کنید.
یکی از روش های درمان شوره و خارش سر اسکراب اسکالپ سر می باشد که یک روش جدید برای پاکسازی پوست سر از چربی است و از تکنیک ها و دستگاه های جدیدی برای از بین بردن آلودگی ها استفاده می شود. در این روش با کمک به حذف سلول های مرده پوست سر و پاکسازی چربی پوست سر و سم زدایی می تواند تا حد بسیاری از ریزش مو و شوره سر جلوگیری کند و باعث ایجاد موهایی بسیار درخشان و سالم و زیبا برای شما می شود.
قبلی بعدی رنگ مو فیس فریم چیست؟ فهرست مطالب در دنیای پیشرفته امروز کارهای مختلفی را می توان برای تغییر چهره و زیباسازی انجام داد
قبلی بعدی علتهای شوره و خارش سر چیست؟ فهرست مطالب یکی از مشکلاتی که امروزه اکثر افراد با آن مواجه هستند شوره و خارش سر
کربوکسی و اسکالپ سر قبلی بعدی کربوکسی تراپی مو چیست؟ فهرست مطالب کربوکسی اسکالپ سر یک روش ایده آل برای درمان ریزش مو و شوره
قبلی بعدی دستگاه آنالیزور اسکراب اسکالپ سر چیست؟ فهرست مطالب یکی از بهترین روش ها برای درمان ریزش مو و پاکسازی کف سر اسکراب اسکالپ
قبلی بعدی اسکراب اسکالپ سر چیست؟ فهرست مطالب کف سر هر فرد بستر خیلی از قارچ ها و کلی از انگل ها می باشد و
قبلی بعدی دکوپاژ مو روشی برای پاک کردن رنگدانه های مصنوعی فهرست مطالب شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که رنگی جدیدی را که