قبلی
بعدی

رنگ مو فیس فریم چیست؟

فهرست مطالب

در دنیای پیشرفته امروز کارهای مختلفی را می توان برای تغییر چهره و زیباسازی انجام داد که رنگ مو یکی از این موارد می باشد و تکنیک های متفاوتی در این زمینه وجود دارد که افراد متناسب با چهره خود از این روش های زیبایی استفاده می کنند و بسیار در ظاهر فرد تاثیر گذار می باشد. به دلیل تکنیک های جدیدی که این روزها وجود دارد دیگر محدودیت ، معنایی ندارد که یکی از این تکنیک ها فیس فریم می باشد و این روزها بسیار پرطرفدار در میان دختران جوان می باشد که به هایلات جلو مو نیز معروف می باشد و می تواند یک تغییر بسیار زیبا و قابل توجهی را در شما ایجاد کند. در این مقاله قصد داریم شما را با تکنیک فیس فریم و انواع آن آشنا کنیم پس با ما همراه باشید.

رنگ مو فیس فریم

فیس فریم چه نوع رنگ مویی است؟

فیس فریم چیست؟

فیس فریم در لغت انگلیسی به معنای قاب صورت می باشد و با نام مانی پیسز نیز شناخته شده می باشد. این تکنیک یکی از محبوب ترین مدل ها برای ایجاد قاب صورت می باشد. فیس فریم یکی از تکنیک هایی است که موهای جلو اطراف صورت با استفاده از رنگ های فانتزی ، دکلره و هایلایت های زیبا متفاوت از رنگ موی اصلی رنگ می شود و یک فرم زیبایی برای موهای کناری جلوی سر ایجاد می کند و می تواند به برجسته سازی صورت و اصلاح فرم چهره کمک کند. فیس فریم یکی از تکنیک های است که در دسته بالیاژ رنگ مو قرار دارد. شما می توانید با فیس فریم از طریق رنگ تناژ پوست ، رنگ زمینه مو و سلیقه خودتان رنگ مورد نظرتان را انتخاب کنید و با تغییر کم چهره خود را جذاب تر کنید. با تکنیک فیس فریم می توان با هزینه کم و به راحتی و همچنین بدون دکلره کردن کل موها تغییر قابل توجهی را در چهره ایجاد کرد و کسانی که در این زمینه تخصص دارند می توانند با روش های مختلف تکنیک فیس فریم را پیاده سازی کنند.

فیس فریم چیست3

نکات مهم فیس فریم:

۱.فیس فریم تکنیکی است که فقط روی رنگ اطراف خط مو انجام می شود و برای برجسته سازی استفاده می شود.

۲.فیس فریم ها دارای انواع مختلفی از جمله دودی ، یخی ، کاراملی ، قه.ه ای روشن و…. می باشد.

۳.کسانی که نمی خواهند کل موهایشان را رنگ کنند تکنیک فیس فریم گزینه مناسبی برای آنها می باشد.

۴. در تکنیک فیس فریم هیچ نوع محدودیتی وجود ندارد و برای انواع موهای کوتاه ، بلند، تیره ، روشن و طبیعی می توان انجام داد.

فیس فریم چیست2

انواع فیس فریم رنگ مو

انواع فیس فریم

تکنیک فیس فریم انواع مختلفی دارد که در اینجا با چند نوع از آن آشنا می شوید:

فیس فریم یخی: خانم هایی که پوست روشن با تناژ سرد دارند فیس فریم یخی گزینه مناسبی برای آنها می باشد که می توان روی موهای مشکی یا رنگ موی بلوند روشن اجرا کنید. اجرای این تکنیک با آرایش ملایم چهره تان را بسیار جذاب می کند.

فیس فریم یخی

فیس فریم دودی : رنگ دودی محبوبیت خاصی در بین جوانان دارد و کسانی که تناژ پوستی سرد دارند و می خواهند از رنگ موهای گرم استفاده کنند می توانند با اضافه کردن سایه دودی به رنگ موی دلخواه یک رنگ موی گرم را روی موهای خود اجرا کنید.

فیس فریم دودی

فیس فریم مو مشکی : کسانی که موهای مشکی دارند و نمی خواهند با رنگ کردن کل موهایشان سلامت آن را به خطر بیاندازند می توانند با فیس فریم مو مشکی موهای خود را از حالت تکراری و همیشگی در بیاورند و از انواع رنگ های کلاسیک و فانتزی روی موهای مشکی خود استفاده می کنند و از آن لذت ببرند و در عین حال سلامت موهایشان را حفظ می کنند.

فیس فریم مو مشکی

فیس فریم شکلاتی: رنگ شکلاتی بیشتر مناسب کسانی است که پوست تیره تا متوسط دارند و به چهره گرما و لطافت و زیبایی خاصی می بخشد.

فیس فریم شکلاتی

 

نکات لازم برای فیس فریم مناسب چهره

مدل صورت : هر فرم صورت مانند گرد ، مربعی ، قلبی و… تکنیک ها و رنگ خاص خود را دارد.

استایل شخصی: رنگی را که انتخاب می کنید باید با سلیقه و استایل شخصی خود هماهنگی داشته باشد در غیر اینصورت پس از مدتی از آن خسته می شوید.

رنگ پوست: رنگی را که برای فیس فریم انتخاب می کنید باید مناسب با تناژ پوستی شما باشد تا باعث جذابتر شدن چهره شما شود.

فیس فریم چیست4

مراقبت های بعد از فیس فریم

مراقبت از موهای دکلره شده پس از فیس فریم

 زمانیکه از دکلره برای فیس فریم موها استفاده می شود موها بسیار حساس و ضعیف می شوند و باید بیشتر از قبل در مراقبت از آن تلاش کنید چند مورد از کارهایی که می توانید انجام دهید به شزح زیر است:

۱. کراتینه ، پروتین تراپی و ویتامین مو یکی از روش هایی است که توصیه می شود برای حفظ سلامت موها هر چند وقت یکبار انجام دهید.

۲. از شامپوهای مخصوص موهای دکلره شده و شامپوهای بدون سولفات استفاده کنید در این مورد می توانید از آرایشگر خود که در این زمینه فعالیت دارند کمک بگیرید.

۳. می توانید با روغن های تقویت کننده مو مانند روغن زیتون ، بادام تلخ ، آرگان و…..موهایتان را ماساژ دهید.

۴. از وسایل حرارتی مانند سشوار ، اتو مو و …..بسیار کم استفاده شود.

۵. برای حفظ زیبایی رنگ مو نیاز است موها به طور منظم ترمیم شوند.

مراقبت از موهای فیس فریم

مزایای تکنیک فیس فریم

۱. تغییر رنگ بخش کوچکی از موهای اطراف صورت

۲. تغییر چهره و استایل با تغییرات جزئی و بدون آسیب زیاد

۳. توجه به قسمت های مرکزی چهره

مزایای فیس فریم

نکات کراتینی که حتما باید بدانید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *