قبلی
بعدی

اسکراب اسکالپ سر چیست؟

فهرست مطالب

کف سر هر فرد بستر خیلی از قارچ ها و کلی از انگل ها می باشد و همچنین وجود خیلی از بیمارهای دیگر که ممکن است از آن آگاه نباشیم. به همین دلیل اکثر خانم ها و آقایان دارای ریزش مو ، شوره سر هستند. دلیل های علمی بسیاری موجب این عوارض می شود که ما از آن بی خبر هستیم و حتی خیلی از افراد هزینه های زیادی را صرف مزوتراپی و پی آرپی مو می کنند اما باز هم نتیجه نمیبینند.

تکنیک جدیدی که در کشورهایی مثل روسیه و برزیل بسیار پر کاربرد است و در روتین روزمره از آن استفاده می کنند اسکراب اسکالپ سر است. پوست سر همانند پوست صورت نیازمند یک روتین مناسب و رسیدگی مداوم است تا موها کمتر دچار ریزش و شوره سر و بیماری های دیگر شوند و پوست سر به دلیل تراکم موها ممکن است نتواند اکسیژن به کف سر برسد و همچنین تراکم موها بستر وجود خیلی از قارچ ها می شود در نتیجه در مراقبت از آن باید بسیار دقت کنیم. با ما باشید تا در خانه کراتین شما را با روش و اصول اسکراب اسکالپ سر آشنا کنیم.

اسکراب اسکالپ سر

اسکراب اسکالپ سر چیست ؟

اسکراب یا لایه برداری سر یک روش درمانی است برای پاکسازی عمقی پوست سر از سلول های مرده و چربی و سبوم اضافه می باشد که توسط مواد مختلفی انجام می شود. اسکراب پوست سر گردش خون را افزایش می دهد و به جذب مواد مغذی توسط مو کمک می کند و در کنار همه این موارد موجب جلوگیری از ریزش مو و شوره سر می شود. یکی از دستگاه هایی که در اسکراب اسکالپ سر مورد استفاده قرار می گیرد دستگاه الکتریکی ۵ کاره آنالیزر مو می باشد که باعث پاکسازی منافذ پوست و فولیکول مو ، کمک به جذب مواد موثر ، بهبود گردش خون و پاکسازی عمقی پوست سر می شود. این دستگاه شامل آنالیزر پوست سر ، نانو اسپرس ، شانه هایفرکوئنسی ، شانه ماساژ ، میکروالکتریک می باشد.

تاثیر اسکراب اسکالپ بعد از کراتین

کسانیکه در لاین کراتین فعالیت دارند حتما باید لاین اسکراب اسکالپ سر را هم داشته باشند چون بعد از کراتین موهایشان به دلیل استفاده از شامپوهای بدون سولفات کف سر به خوبی تمیز نمی شود و باعث تجمع چربی اطراف فولیکول مو می شود و اکسیژن کافی به پیاز مو نمی رسد و موجب ریزش مو می شود. به همین دلیل اسکراب اسکالپ سر کمک بسیار زیادی برای جلوگیری از ریزش موها بعد از کراتین می کند.

اسکراب اسکالپ سر چیست؟

اسکراب اسکالپ سر چه مزایایی دارد؟

فواید اسکراب اسکالپ کف سر

اکسیژن رسانی پوست سر: زمانیکه کف سر پاکسازی نشود و چربی بیش از حد تجمع پیدا کند در نتیجه اکسیژن رسانی کاهش پیدا می کند و مو دچار ریزش می شود و اختلال در رشد مو ایجاد می شود اما با اسکراپ اسکالپ سر پاکسازی انجام می شود و اکسیژن رسانی کف سر به خوبی انجام می شود.

رفع ریزش مو : فولیکول مو زمانی به خوبی رشد نمی کند که کف سر آلوده باشد و به راحتی نتواند مراحل رشد خود را طی کند و باعث ریزش مو می شود. اسکراب اسکالپ سر تا حدودی از ریزش مو به شرط اینکه دلایلی مانند بیماری خاصی نداشته باشد جلوگیری می کند.

کنترل چربی و خشکی مو : برخی از افراد به دلیل خشکی سر موهایشان پوسته پوسته می شود و ظاهر ناخوشایندی را به موها می دهد و بالعکس بعضی از افراد به دلیل چربی بیش از حد موهایشان حتی پس از شستشو و خشک کردن موها چرب و براق هستند. یکی از بهترین مزیت های اسکراب سر تنظیم چربی پوست سر است که با آن انجام آن مشکل چربی و یا خشکی پوست سر از بین می رود.

تقویت فولیکول مو : با اسکالپ سر تا حدودی فولیکول های مو تقویت می شوند و روند رشد تارهای مو بهتر می شود و باعث جلوگیری از ریزش مو و مقاوم تر شدن تارهای مو می شود.

شوره سر

پاکسازی انواع  قارچ ها : زمانیکه آلودگی های کف سر افزایش یابد باعث افزایش قارچ ها و بیماری های دیگر می شود اسکالپ سر یکی از روش های جلوگیری از ایجاد این نوع بیماری ها و قارچ ها می باشد و همچنین در صورت وجود قارچ این مشکل را برطرف کند.

رفع خارش و التهاب : زمانیکه کف سر دچار قارچ می شود و یا بیش از حد خشک می شود باعث ایجاد خارش بیش از حد و التهاب می شود. یکی از بهترین فواید اسکالپ سر جلوگیری از بروز این قبیل مشکلات می باشد.

از بین بردن ناخالصی های کف سر : زمانیکه شما از شامپو ، فوم مو و یا ماسک مو استفاده می کنید مقداری از بقایای این مواد در پوست سر باقی می مانند و حتی ممکن است ذرات ناشی از آلودگی هوا که با شستشو از بین نمی رود نیز در کف سر باشد که با اسکراب کف سر می توان تمام این آلودگی ها را برطرف کرد.

جلوگیری از شوره سر : لایه برداری و یا اسکراب کف سر یک نوع سم زدایی به حساب می آید که با انجام آن از ایجاد شوره سر و پوسته پوسته شدن جلوگیری می شود و همچنین بعضی از اسکراب ها حاوی ترکیبات ضد قارچ هستند که به طور تخصصی کف سر را درمان می کنند.

اسکالپ سر1

چه کسانی نباید اسکالپ سر را انجام دهند؟

اسکراب اسکالپ سر برای چه کسانی ممنوعیت دارد ؟

کسانیکه دارای پوست سر حساس هستند.

کسانیکه در کف سرشان بریدگی و یا زخم باز دارند.

کسانیکه دارای شپش هستند.

کسانیکه مبتلا به بیماری پسوریازیس هستند.

همچنین کسانیکه در هنگام انجام اسکراب اسکالپ سر دچار سوزش ، التهاب و تورم بیش از حد شوند باید سریعا موی سر خود را بشویند و از انجام ادامه مراحل اسکالپ خودداری کنند.  

اسکالپ سر چیست3

نکات کراتینی که حتما باید بدانید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *