نقش پروتئین تراپی در سلامت موها

قبلی
بعدی

پروتئین تراپی مو چیست؟

فهرست مطالب

گاهی با نگاه کردن به موها متوجه شکستگی و موخوره آنها می شویم عوامل بسیار از جمله تغذیه نامناسب ،شستشوی غلط ، رنگ و دکلره در آسیب به موها تاثیر دارند که دلیل اصلی آن از بین رفتن پروتئین موجود در ریشه مو است .شفافیت و درخشندگی موها ناشی از پروتئین موجود در مو است. آسیب به پروتین مو باعث می شود موها خشک و خشن شوند و درخشندگی و لطافت خود را از دست بدهند و سپس شروع به ریزش کنند. موی انسان از یک پروتئین ساختاری به نام کراتین ساخته شده است که ماده اصلی تشکیل دهنده ساختار مو است و بسیار سخت و محکم می باشد و برای استحکام موها بسیار ضروری است. با خوردن غذاها و مکمل های حاوی پروتئین می توان این نیاز بدن را تامین کرد اما برای موهایی که آسیب دیده هستند بهترین روش پروتئین تراپی مو است.

آیا کراتینه مو باعث ریزش مو می شود؟

پروتین تراپی مو چیست؟

پروتئین تراپی یکی از روش های درمانی و موثر احیای مو است که با افزودن مستقیم پروتئین های هیدرولیز شده به فولیکول مو باعث استحکام و ضخیم تر شدن لایه کوتیکول مو می شود. در این روش مواد مغذی و تمام پروتئین های ضروری و اسیدآمینه های مفید برای سلامت و درخشندگی روی موها اعمال می شود. در واقع یک لایه محافظتی روی مو تشکیل می دهد که باعث ترمیم موهای آسیب دیده می شود و از ریزش پروتئین کوتیکول مو جلوگیری میکند. پروتین تراپی مو برای کسانیه موهای سالم دارند سالی یک الی دو بار و کسانیکه موهای آسیب دیده دارند هر ۴ ماه یکباربهتر است انجام شود.

 

 

فواید و کاربرد پروتئین تراپی

فواید پروتین تراپی

  • تقویت وتغذیه ساقه مو
  • محکم تر کردن تارمو
  • نرم و لطیف کردن ساقه مو
  • درمان موخوره
  • جلوگیری از شکنندگی موها
  • ترمیم موهای آسیب دیده
  • آبرسانی مو

معایب پروتئین تراپی مو

به دلیل اینکه موها یک عضو بسیار حساس می باشند بهتر است پروتئین تراپی موها در سالن های یا کلینیک های پوست و مو شناخته شده توسط متخصصین ماهر و با تجربه انجام شود در غیر اینصورت نتیجه عکس داده می شود و موها به جای ترمیم بدتر آسیب میبینند. عوارض احتمالی که ممکن است در پروتئین تراپی مو به دلایل گفته شده اتفاق بیوفتد عبارتند از:

۱.به دلیل استفاده از مواد نامرغوب یا حرارت زیاد موها آسیب ببینند و موجب ریزش مو شود.

۲.بعضی از افراد حساسیت و آلرژی دارند و ممکن است پوست سر یا بدنشان به آن واکنش نشان دهد به همین دلیل درصورت داشتن آلرژی قبل از انجام کار با شخص متخصص در میان بگذارید.

تفاوت بوتاکس مو و پروتئین تراپی

بوتاکس مو نیز یکی از روش های  احیاسازی موها می باشد که برای ترمیم و درخشندگی موها استفاده می شود . بسیاری از افراد بوتاکس مو را بیشتر به کراتین ترجیح میدهند زیرا در کراتین ماده به نام فرمالدهید وجود دارد که شیمیایی می باشد اما بوتاکس مو ضررهای کمتری دارد و موها ترمیم و بازسازی می شوند.

فرق پروتئین تراپی و بوتاکس مو در نوع محصولات و تکنیک های آنها می باشد. مواد بوتاکس شامل ویتامین ها ، پروتئین ها واسیدهای آمینه است و هدف آن سلامت طبیعی و درخشش مو است اما درپروتئین تراپی از محصولات غنی از پروتئین استفاده می شود و از نظر تکنیک برای آبرسانی موها است و هدف آن ترمیم و تقویت موهای آسیب دیده می باشد.

پروتئین تراپی چگونه انجام می شود؟

پروتئین تراپی چگونه انجام می شود؟

پروتئین تراپی یک سری اصول کلی مثل اتو کشی و سشوار کردن دارند که زمان و مراحل انجام آن بستگی به مهارت و تجربه آرایشگر دارد. این روش طی مراحل زیر انجام می شود:

۱.ابتدا موها با شامپوی بدون سولفات شسته می شود.

۲.با توجه به نوع و دستورالعمل محصول پروتئین موها بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد با باد ملایم سشوار خشک می شوند.

۳.موها به دسته های نازک تقسیم می شوند و مواد روی موها قرار می گیرند.

۴.با حرکات دست مواد روی مو ماساژ داده می شود طوریکه مواد به پوست سر تماس پیدا نکند.

۵.بعد از ماساژ موها پوشیده می شوند و با سشوار کمی گرم می شوند سپس بین ۳۰تا ۶۰ دقیقه  زمان می دهیم تا مواد روی مو بمانند البته با توجه به جنس مو این زمان متفاوت است.

۶.در این مرحله موها طورکه کمی از مواد روی مو باقی بماند شسته می شود و دوباره با سشوار خشک می شود.

۷.در مرحله آخر موها لابه لایه اتو کشی می شوند این مرحله با توجه به جنس مو چند بار تکرار می شود و در آخر موها پس از خنک شدن کاملا شسته می شوند.

انواع پروتئین تراپی مو

پروتئین تراپی به دو صورت مرطوب کننده و ترمیم کننده انجام می شود. کسانی که موهای خشک و وز دارند و میخواهند موهایشان آبرسانی شود باید از روش پروتئین تراپی مرطوب کننده استفاده کنند و کسانیکه موهای آسیب دیده دارند و میخواهند کار احیاسازی انجام دهند باید از روش ترمیم کننده استفاده کنند.

پروتئین تراپی مناسب چه کسانی می باشد؟

پروتین تراپی برای چه کسانی مناسب است ؟

پروتین تراپی تقریبا می توان گفت برای همه افراد به جز کسانیکه حساسیت وآلرژی شدید دارند مناسب است اما بیشتر به کسانی توصیه می شود که جزوه یکی از دسته های زیر باشند:

  • موهای خشک و وز دارند.
  • به طور دائم رنگ و دکلره می کنند.
  • ریزش مو شدید دارند.
  • از سشوار و اتو مو زیاد استفاده می کنند.
  • موهای نازک و شکننده دارند.

 ماندگاری و دوام پروتئین تراپی مو چقدر است؟

ماندگاری پروتئین مو به چند مورد بستگی دارد از جمله:

  • نوع برند و محصولی که استفاده می شود هرکدام مدت ماندگاری متفاوتی دارند.
  • در صورتیکه موها بسبار آسیب دیده باشند مدت ماندگاری کمتر می باشد و باید زودتر تمدید شود.
  • نحوه مراقبت از موهای پروتئین شده نقش به سزایی در ماندگار آن دارد.
  • هر فرد نوع و جنس مو متفاوتی دارد . ضخامت و وضعیت مو میتواند در ماندگاری پروتئین تراپی تاثیر بگذارد.
  • عوامل محیطی مثل آفتاب ، محصولات شیمیایی و … می توانند مدت ماندگاری را کوتاه تر کنند.

در کل به طور میانگین  مدت زمان ماندگاری میتواند۴ ماه باشد.

نکات کراتینی که حتما باید بدانید

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *